Pagina 1 van 1

Aankondiging excursie Haarlemmermeer

Geplaatst: wo mar 21, 2018 8:56 am
door martinjansen
Aan de leden van de W.E.O en de SEMO; ik heb contact gelegd met de polderecoloog van de gemeente Haarlemmermeer, de heer Henk Nijenhuis. Hij wil voor ons een excursie organiseren en ons uitleg geven over het beheer van de orchideeen door de gemeente Haarlemmermeer. Wij hopen dat wij de volgende soorten te zien krijgen; vleeskleurige orchis, grote keverorchis, gevlekte en ongevlekte orchis, hondskruid, bijenorchis, moeraswespenorchis en breedbladige wespenorchis. De excursie vindt plaats op woensdag 6 juni in de middag. Wanneer veel soorten nog niet bloeien wordt de datum naar achter geschoven. U kunt zich voor deze excursie aanmelden bij ondergetekende via m.jansen@heemskerk.nl. Met vriendelijke groet, Martin Jansen

Re: Aankondiging excursie Haarlemmermeer

Geplaatst: wo mar 21, 2018 1:49 pm
door Jos Lammers
Gevlekte en ongevlekte rietorchis
Groet, Jos

Re: Aankondiging excursie Haarlemmermeer

Geplaatst: ma apr 02, 2018 11:26 pm
door H. Vosman
Dat belooft een mooie excursie te worden. Ik heb in juni 2011 een groot aantal orchideeën gezien. Toen stond er ook nog Hondskruid in die gemeente. Ik las dat er een nieuwe flyer was uitgebracht, is de informatie veel gewijzigd? Ik beschik alleen over een pdf van de oude 2007 versie (hoewel? datum mei 2008).

Re: Aankondiging excursie Haarlemmermeer

Geplaatst: di apr 03, 2018 10:24 am
door Marcel van den Berg
Het lijkt me een mooi gebied om eens te bezoeken.
Helaas gaat het op een woensdag voor mij echt niet lukken.

Re: Aankondiging excursie Haarlemmermeer

Geplaatst: di mei 29, 2018 3:44 pm
door martinjansen
Excursie orchideeën Haarlemmermeer door polder ecoloog Henk Nijenhuis op woensdag 6 juni om 14.00 uur verzamelen bij Station Hoofddorp , de noorduitgang ( kant van Schiphol) . We lopen vanaf het station naar de diverse locaties.

gr,
Martin
06 21188331