Pagina 1 van 1

uploaden foto = opnieuw inloggen

Geplaatst: do jul 11, 2013 11:03 pm
door Jos Lammers
Beste Mark, Eric,

Ik heb dat steeds. Als ik een nieuw bericht (of antwoord) ingetikt heb en vervolgens een foto wil uploaden dan moet ik opnieuw inloggen (terwijl de groene regel bovenaan meldt dat ik kan uitloggen, dus ingelogd ben). De ingetikte tekst ben ik dan kwijt! Heel vervelend.
Voor alle zekerheid save ik de tekst maar voordat ik ga uploaden.
Is daar wat aan te doen?

Vr.groet, Jos

Re: uploaden foto = opnieuw inloggen

Geplaatst: ma jul 15, 2013 8:09 pm
door orchforummaster
Dag Jos,

dat heb ik ook wanneer ik op meerder apparaten "automatisch inloggen" aan vink. Internet je ook met een IPAD, 2e desktop, notebook, o.i.d.?

M.v.gr. Mark

Re: uploaden foto = opnieuw inloggen

Geplaatst: ma jul 15, 2013 10:24 pm
door Jos Lammers
Ha Mark,

Internetten doe ik meestal met mijn Mac in ieder geval berichten intikken op het forum en foto's uploaden. De iPad gebruik ik daar niet voor.
Ik hoop dat er iets aan het probleem te doen is.

vriendelijke groet
Jos

Re: uploaden foto = opnieuw inloggen

Geplaatst: wo jul 17, 2013 12:10 am
door eric hartgers
Hey Jos,

Ik zou niet weten wat de oorzaak zou kunnen zijn, anders dan wat Mark al aangeeft. Ik herken het "probleem" zelf niet echt. Ben benieuwd of anderen het ook wel herkennen...